• LIT
  • Naujienos
Atgal

Naujienos

9-oji Skandinavijos-Baltijos šalių parazitologų draugijos konferencija

2021 04 21

Gamtos tyrimų centras kartu su Lietuvos mokslų akademijos Jaunąja akademija (LMAJA) ir Skandinavijos-Baltijos šalių parazitologų draugija organizuoja 9-ąją Skandinavijos-Baltijos šalių parazitologų draugijos konferenciją (CSBSP9), kuri vyks 2021 m. balandžio 21–23 dienomis Vilniuje.
Kas dvejus metus vykstantis renginys, yra oficiali Skandinavijos-Baltijos šalių parazitologų draugijos konferencija. 2003 m. Bergene suvienijus Skandinavijos ir Baltijos šalių parazitologų draugijas, 2005 m. Vilniuje įvyko pirmoji Skandinavijos-Baltijos šalių parazitologų draugijos konferencija. Po penkiolikos metų džiaugiamės vėl priimdami CSBSP9 Vilniuje – šį kartą virtualiai.
Konferencijos tema – „Parazitai besikeičiančiame pasaulyje“. Šios konferencijos vizija yra sukurti puikią platformą laukinės gamtos, veterinarijos ir medicinos parazitologijos sričių patyrusiems ir jauniesiems mokslininkams bei pasidalyti tarpdalykiniu mokslu su Šiaurės Europos ir kitų pasaulio šalių mokslininkais.
CSBSP9 mokslinis komitetas sukūrė puikią programą, kurioje daug dėmesio skirta ir regioniniams, ir pasauliniams parazitologijos klausimams.
Daugiau informacijos apie kviestinius pranešėjus ir kitą veiklą konferencijos metu rasite čia.
Kviečiame apsilankyti konferencijos svetainėje https://www.csbsp9.eu ir pasidalyti informacija su visais suinteresuotais kolegomis ir studentais.
Tikime, kad ši konferencija bus aukštos mokslinės vertės ir suteiks puikią galimybę keistis idėjomis bei sustiprins mokslinę komunikaciją ir bendradarbiavimą.